lørdag den 10. december 2011

Juletræet med - og uden - sin pynt

I dag købte vi et juletræ. Det er første gang vi selv har juletræ, så det er jo noget helt særligt. Eftersom vi ikke er hjemme i julen besluttede vi, at det bare skulle være et lille et. Så er det heller ikke så dyrt at skaffe pynt til det.

Her har I det


Det blev lige med mandens ben i baggrunden - i en afslappet lørdagsbuks:)
Vi har købt nogle kugler og en guilande og tænker at resten må vi lave selv (hjerter, stjerner og den slags). Det skal vi jo så bare lige i gang med:)
Faktisk havde vi også købt en stjerne, som bare ikke er med på billedet. Vi blev enige om, at den alligevel var overdimensioneret i forhold til træet.




Fra mit barndomshjem er jeg vant til et træ der når til loftet og som er pyntet med engle, trommer, hjerter, kræmmerhuse, glaskugler, guirlande, lametta OG levende lys. Sådan bliver det bare ikke i år hos os, men det er også okay, man skal jo starte et sted. Og de levende lys - ja dem holder vi os fra så længe vi har småfolk i huset, vi må have fat i en lyskæde.
Hvordan mon jeres barndomsjuletræ og eget juletræ ser ud i forhold til hinanden?

3 kommentarer:

  1. Hvor fint! Godt, at I tog beslutningen og købte et træ :)

    I kunne flette en helt almindelig hvid stjerne og sætte i toppen, det kunne være fint, synes jeg.

    Vi har ikke noget træ, så har ikke rigtig noget at sammenligne med :), men for mig er det vigtigt, at der både er noget, som jeg selv har fundet på, og noget jeg har hjemmefra.

    SvarSlet
  2. Ej hvor er det også fint. Det er nu så hyggeligt med et juletræ i stuen. Rigtig glædelig jul til jer :-)

    SvarSlet
  3. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    SvarSlet